facebookgroep Tuinhier Oudenburg
Volg ons op facebook(klikken) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

instagram Tuinhier Oudenburg
en/of volg ons op instagram(klikken) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.


Derde plantenruil - Tuinhier Oudenburg "Derde plantenruil"


 

Bestelling "Moestuinwijzer"

Oost west, eigen groenten zijn het best. Groenten vers uit de tuin, daar kan niets tegenop. Dit boek van 52 pagina's legt uit hoe je begint met een eigen moestuin.

Moestuinwijzer - Tuinhier OudenburgKunnen genieten van een eigen tuin, dat is één van de mooie belevenissen in het leven: je eigen groenten telen en fruit plukken, planten zien groeien en bloeien. Genieten van groenten en fruit uit de eigen tuin is een mooie belevenis. Een tuin biedt vele mogelijkheden maar vraagt ook het nodige onderhoud. Ieder jaar hebben hobbytuinders al de handen vol gehad aan onkruid wieden, slakken bestrijden en water afvoeren. De voldoening is dan nog eens zo groot als de vruchten van dat werk geplukt kunnen worden.

Niemand verlangt van een hobbytuinder dat hij de hoogste opbrengst haalt, maar het is evenmin de bedoeling dat zijn inspanningen niets opleveren. Om tot een vruchtbare, gezonde en smakelijke moestuin te komen, zijn er een aantal basisregels. In de Moestuinwijzer worden ze één voor één behandeld: zorg voor de bodem, bemesting, bekalken, het telen van groenbedekkers, grondbewerking, water geven, ziekte- en plaagbestrijding, onkruidbeheersing, teeltrotatie, enz.

De moestuinwijzer werd door Tuinhier herdrukt en wordt voor de prijs van € 12,5 (plus € 4 portkosten) aangeboden. Deze moestuinwijzer vormt een leidraad voor de (moes)tuinliefhebber.















Maak je keuze:
Moestuinboek: € 12,5 (af te halen na afspraak: sec@tuinhier-oudenburg)
Moestuinboek + portkosten (België): € 16,5





1 maal klikken en even wachten!

Indien problemen met inchrijven graag een seintje naar sec@tuinhier-oudenburg of via de GSM 0473 / 580070



logo Tuinhier Oudenburg